У вівторок, 21 квітня, погода в Україні обіцяє бути вітряною та дощовою. Опади на Сході країни, в Криму, а також у частині Запоріжжя.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що на всій території України можливі сильні пориви північного вітру, у східних областях – північно-західного напрямку. Температура повітря підвищиться до +10 +13 градусів, а найтепліше буде в Ужгороді – до +17 градусів.

На Заході України температура триматиметься на рівні +10 +12 градусів. Вночі прогнозується мороз, стовпчики термометрів опустяться до -3 градусів. На Сході вдень пройде дощ. Ночі будуть теплішими, ніж на Заході – до +5 градусів.

У південних регіонах температура триматиметься на рівні +11 +13 градусів, без опадів. На Півночі України стовпчики термометрів покажуть +9 +11, місцями дощ.

У Києві у вівторок вітер північний, поривчастий. Опади малоймовірні. Температура у столиці вдень +8 +10 градусів, а вночі +1 +3 градусів.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

21 квітня вшановується пам'ять святих апостолів Іродіона, Агава, Руфа, Асігкріта, Флегонта, Ерма. Наші предки примічали: якщо світанок на Руфа ясний, то літо буде гарним, якщо похмуро, то літо погане, а якщо туманно - бути влітку негоді, а якщо буде теплий вечір і тиха ніч, літо буде спекотним і сухим.

погода на 21 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.