Погода в Україні в понеділок, 20 квітня, обіцяє хмарність над північною частиною України, але дощу з неї не викрутило. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко. За словами синоптика, трохи якісь краплі є в районі Чорнобиля, Іванківа, за Бучею, добре, що хоч так.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Київ також прикрило сонною вологою хмарністю, яка мала б трохи розродитися дощем, але ніби передумала. Завтра, 20-го квітня, така ж ситуація втримається", - каже синоптик.

За її словами, збільшення хмарності над північними районами, трохи дощу очікується у східних областях - і все. На решті території - суха погода. Вітер завтра залишається західного, північного-західного напрямку, посилиться до поривчастого.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Зміна напрямку припаде орієнтовно на 25-те квітня, перейде на південно-західний. Температура повітря у понеділок коливатиметься в межах +9+14 градусів, на Півдні до +16 градусів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

"У Києві зараз з’явилася хмарність, яка теоретично мала б видати трохи дощу. Може, за годинку, півтори щось у столиці й капне. Завтра у Києві - така ж ситуація, істотні опади малоймовірні, хоча навколо буде ходити з натяками якась хмарність. Вітер посилиться, напрямок - північно-західний. Ніч холодна, до заморозків, вдень усього +9, +10 градусів. У другій половині наступного тижня потепліє. Вітер зміниться на південно-західний 25 квітня", - зауважує синоптик.

За прогнозом, найближчим часом антициклон з дивним ім‘ям Odilo зумовлюватиме й надалі суху погоду в більшості областей України.

Тому банальні фрази "подихати свіжим повітрям", "провітрити кімнату" виходять у ексклюзивний пріоритет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.