Погода в Україні на Великдень, 19 квітня, буде супроводжуватися сильним вітром і низькими нічними градусами. Температура повітря вночі буде ще досить холодною, близько 1 - 6 градусів тепла, температура вдень сягне в деяких областях +13 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За прогнозом експерта, 19 квітня, на Великдень у більшості областей очікується суха погода.

Погода, скріншот facebook Наталки Діденко

"Дощі, хоча й невеликі, можливі у північних областях України, а також на Одещині і в Приазов‘ї. Не йдеться про зливи чи рясні опади, але в нас зараз кожна крапля - на вагу золота. Та що там золото? Кожен грам золота на вагу краплі дощу. На решті території України - без істотних опадів", - пише синоптик.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Вітер залишається північно-західним, західним, завтра слабким, максимум до помірного.

Температура повітря великодньої ночі в Україні +1+6 градусів, подекуди, окрім Півдня, заморозки 0-3 градуси, вдень у Неділю +12+16 градусів, у північних областях трохи свіжіше, +9+13 градусів.

У Києві вітер залишається північно-західним, західним, невеликим. І шанс зміни його напрямку на південно-західний не раніше 25-го квітня.Невеликий, та ще й місцями, дощ можливий у столиці завтра вдень.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

За прогнозом синоптика, найближчої ночі у Києві близько +3 градусів, можливі заморозки 0-2 градуси, вдень +10+12 градусів.

"У понеділок, 20 квітня, очікується посилення вітру до штормових поривів , 21-22 квітня сильний поривчастий вітер збережеться. Його напрямок буде північним і північно-західним", - зазначила синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.