У середу, 1 квітня, майже по всій території України переважатиме сонячна, тепла і суха погода. Вночі температура повітря подекуди опуститься до -7 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці. Так, вночі морози охоплять всі області країни, очікується -2 -6 градусів, а в Карпатах навіть до -6 -12 градусів.

Проте вдень прогнозується сонячна погода. Найтепліше буде на Закарпатті – від +8 до +10 градусів тепла. На решті території країни температура повітря буде триматися в межах від +5 до +8 градусів.

"Вітер з колючого північного зміниться на більш м'який західний, а там і до південно-західного недалеко", – наголосила Діденко.

У Києві в середу також буде дуже ясно і тепло, без опадів. Вдень температура повітря в столиці підніметься до +5 +7 градусів, а вночі – -3 -5 градусів.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

1 квітня вшановується пам'ять мучеників Хрисанфа і Дарії. Якщо вночі зірок не видно, можна чекати теплої погоди; якщо день вітряний, то й весь рік буде таким. У цей час у небі з'являються перші шуліки.

погода на 1 квітня, скріншот з сайту Украигидрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.