Лазебна розповіла про нарахування пенсій і виплат

Міністр соціальної політики Марина Лазебна, у зв'язку з карантином в Україні за коронавіруса, закликала пенсіонерів, щоб вони не ходили в соціальні служби і пенсійного фонду, адже всі гроші для їх так будуть перераховані.

Про таке вона розповіла під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

"Соціальні виплати, соціальні допомоги та пенсії будуть перераховані і виплачуватися своєчасно в повному обсязі, і для цього не треба нікому нікуди бігти. У нас є, наприклад, соціальні допомоги, переназначаются на певні періоди - ми забезпечили таке рішення, що всі ці соціальні допомоги будуть призначатися автоматично.

Наталія Мосейчук поставила різке питання владі

В Україні введено карантин через коронавирусной пандемії, з кожним днем кількість заражених цим страшним вірусом в країні зростає, хоча у нас їх ще дуже мало, порівняно з іншими країнами.

Але українська медицина вже не може впоратися з навантаженням. Однією з головних причин є знищення санітарно-епідеміологічної служби в Україні. Про це йшлося у програмі "Право на владу".

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

В Україні підтвердили 5 нових випадків зараження коронавірусом

У Чернівцях зафіксовано п'ять нових випадків захворювання коронавірусом (COVID-19). Про це стало відомо з повідомлення Міністерства охорони Здоров'я України.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Увечері 19 березня за результатами досліджень вірусологічної лабораторії Центру громадського здоров'я України зафіксовано 5 нових випадків інфікування коронавірусом. Пацієнти ізольовані, їх стан нестабільно.

Поліція показала "полювання" на порушників карантину

У той час як українці стоять у величезних чергах на маршрутки і автобуси, поліцейські за першу добу карантину зафіксували 32 порушення і склали адміністративні протоколи.

Виявилося, що порушували не тільки водії наземного транспорту, але і незакриті заклади громадського харчування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Комендантська година і повна ізоляція – як будуть жити українці в надзвичайному становищі

Радник глави МВС Іван Варченко анонсував посилення карантинних заходів і введення надзвичайного стану в Україні.

"Як Україна переможе коронавірус? Виходячи із світового досвіду, прогнозую: у найближчі дні в Україні повинні бути введені заходи надзвичайного стану. По всій території країни", - написав він у Facebook.

Варченко заявив, що введення режиму надзвичайної ситуації в Київській, Чернівецькій і Житомирській областях вже дозволяють морально підготувати українців.