15 березня протитанкова керована ракета потрапила в "КамАЗ" російських окупантів поблизу Саханки під Маріуполем. При цьому загинули двоє терористів. Таку інформацію оприлюднив журналіст Юрій Бутусов — головний редактор "Цензор.НЕТ". Хто випустив ПТКР вказано не було.

"За даними соцмереж противника, вдень 15 березня керована ракета вразила "Камаз" російських окупаційних військ в районі Саханки, в тилу противника. Це район на підступах до Маріуполя. За даними джерел, два окупанти знищено" Юрій Бутусов

Донбас, скріншот: Facebook / ООС

Водночас житель і український патріот з окупованих територій "Донецький Чебуратор" пише, що водовозка бойовиків дев'ятого полку морської піхоти ДНР у Саханки підірвалася на міні. Зазначається, що окупанти звинувачують в інциденті обстріл ВСУ.

Напередодні терорист і волонтер бойовиків ДНР Олексій Смирнов повідомив, що "ВСУ помстилися за "Урал". Мова йде про підбиті ворожими ПТУРами українські вантажівки поблизу Пісків під Донецьком 8 і 10 березня. Тоді загинули троє і поранено дев'ять українських військовослужбовців.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скріншот: Юрій Бутусов / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський не визнає війну з Росією на Донбасі? "Це заморожений конфлікт"

Також "Знай.ua" писав, з гранатометів по дітях — бойовики обстріляли житлові квартали і школу на Донбасі. В ООС прозвітували щодо наслідків обстрілів бойовиками житлових кварталів