Субота в Києві здивувала мешканців столиці несподіваним снігом. При температурі повітря +6 градусів тепла 14 березня сніг пройшов у різних районах столиці. Стихія дуже швидко заспокоїлась і сніг перестав кружляти, наче на вулиці люта зима. На землі він не затримувався і відразу танув.

Погода, фото: youtube

Періодично в різних районах столиці зривається сніг, а потім відразу виходить сонце. У деяких районах він переходить у дощ або навіть град. Таку погоду синоптики прогнозують на весь день. Синоптики обіцяють цієї ночі навіть морози.

Варто нагадати, що в Києві зараз температура повітря +6 градусів. Погода в столиці залишається ясною, лише ввечері на небі з'являться хмари. Також в кінці дня температура опуститься до +1 градуса тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.