У неділю, 15 березня, українцяи прогнозують сонячну, але досить холодну погоду. Тож незважаючи на те, що за вікном березень, синоптик Наталка Діденко рекомендує одягнутись тепліше, бо в Україну заходить арктичний холод. Про це вона повідомила на своїй сторінці у facebook.

Скріншот допису Діденко

За словами синоптика, 15 березня в Україні пануватиме повітряна маса арктичного походження: вночі 0-6 морозу, вдень 1-7 тепла, у південній частині вночі 0-4 тепла, вдень 3-8 тепла.

"Мокрий сніг, місцями з дощем, випадатиме у східних областях плюс Сумщина. Там також очікується сильний північний вітер. На решті території України в неділю, якраз посередині березня, між іншим, антициклон Helge (карта) зумовить суху сонячну погоду. Але не забувайте, що буде холодно, одягайтеся тепліше", - прогнозує синоптик.

За прогнозом, у Києві неділя очікується сухою, сонячною та холодною, вночі до -4 градусів, вдень близько +3 градусів. Посередині найближчого тижня - потепліє, наступними вихідними - знову похолодає. Весна бурхливими подіями компенсує мляву невиразну зиму. Головне, щоб не заносило сильно не в той бік.

Популярні новини зараз

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Погода в Україні 15 березня, Укргідрометцентр

Наші предки в цей день присвячували Федоту Киринейскому – священномученику, якого за віру спочатку підсмажили на гратах, а потім вбили в ноги цвяхи. Однак він не загинув, а був укладений у в'язницю, звідки пізніше його звільнили, і він продовжував проповідувати.

Якщо у цей день теплі вітри дули, то і наступне літо теж буде теплим, але мокрим і дощовим. Якщо холоднішає, відчувається морозець і йде сніг, то попереду холодне неврожайні літо. У тому випадку, якщо на Федота з ранку починалася злива, то все літо буде дощове.

Незважаючи на те, що день Федота може бути морозним, природа вже повертає до справжньої, повноцінної весни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.