В Україні через підозру на зараження коронавірусом перевіряють дев'ять осіб. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України в п'ятницю, 6 березня. Зараз проводяться лабораторні дослідження.

В Центр громадського здоров'я надійшло дев'ять повідомлень про підозру на зараження COVID-19. Наразі у вірусологічній референс-лабораторії проводяться лабораторні дослідження. Також у МОЗ підкреслили, що Україна готова приймати і лікувати пацієнтів з новим китайським коронавірусом.

Коронавірус, фото: Getty Images

"У нас є інфекційні бокси, близько 12 тисяч ліжок в інфекційних стаціонарах, 2 тисячі лікарів-інфекціоністів та 5 тисяч інших медичних працівників, які працюють в інфекційних лікарнях та інфекційних боксах", - заявили у відомстві. МОЗ

Варто нагадати, що в Україні на сьогодні є шість осіб підозрюваних у зараженні коронавірусом COVID-19, при цьому підтверджений лише один випадок.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Коронавірус, скріншот: YouTube

Перший хворий на коронавірус українець мешкає у Чернівцях. Чоловік прилетів з дружиною з Італії в румунську Сучаву, звідки повернувся додому автомобілем. Під його будинком місцеві жителі влаштували протест, після якого госпіталізували і дружину чернівчанина. Зазначається, що наразі у жінки не виявлено жодних симптомів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус прийшов в Україну — МОЗ підтвердило захворювання

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ

Також "Знай.ua" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути