Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, що в Україну зовсім скоро прийде справжнє весняне тепло. Про це вона розповіла у своєму Facebook.

"Циклони та атмосферні фронти так годиною деруть носа, що вони - завжди головні, адже через них трапляються дощі, сніги, повені та зливи, що забувають про інших не менш важливих фігурантів нашого синоптичного щоденного життя. А саме завтра їм доведеться зняти корону з голови і разом з нами усіма дивитися знизу вгору на температуру повітря. Вісь. вісь. Саме вгору)", - пише синоптик.

Так, за словами Наталії Діденко, з 3 березня в Україні настане істотне потепління. У більшості областей температура повітря досягне +10-15 градусів. Прохолодно буде тільки біля морів та в Карпатах.

Погода, фото Знай.ua

"Дощі пройдуть у західних областях та й то лише невеликі й вздовж західного кордону, до Тернопільщини та Хмельниччини навряд не дотягнуть. В Україні все ж переважатиме суха повітряна маса. Вітер повіватиме з півдня та південного сходу, але вже не сильний, проте поривчастий. У Києві 3-го березня погодка буде рахат-лукум. Без опадів, веселий весняний вітерець і +12+14 градусів", - стверджує Діденко.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

в Україні стане Тепліше 4 березня. Температура повітря підніметься до +12-17 градусів, однак в західні області в середу прийде похолодання.

"Тому поки що готуйтеся завтра набирати у красиві скляні пляшечки розкішні парфуми першого відчутного весняного тепла)", - розповіла Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прогноз погоди на понеділок закрутить українців у вирі вітрів, де буде шаленіти стихія.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні оголошено штормове попередження, які регіони під загрозою.

Також Знай. ua писав, що вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.