У перший день весни, 1 березня, синоптик прогнозує українцям прем’єру. Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук.

Скріншот допису, фото Фейсбук

За словами синоптика, циклони Annelie, Charlotte, Diana і їхні атмосферні фронти накриють Україну. Антициклон на північному сході без ознак змістовної індивідуальності, щоправда з силою закрутить українців у кроговороті синоптичних подій.

"Саме східний антициклон вперто опиратиметься завтра впливу західних процесів, пов’язаних з активним циклоном Charlotte. Україна часто опиняється на вістрі подібного протистояння, тому 1-го березня, внаслідок цієї атмосферної боротьби, у більшості областей очікується сильний південний вітер", - повідомляє синоптик.

Прогноз погоди, фото Фейсбук

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

За прогнозом, опади, дощ та місцями мокрий сніг, можливі лише в західних областях. Значна частина території України завтра належатиме сухій погоді.

Температура повітря протягом дня в неділю передбачається в межах +6+12 градусів.

Прогноз погоди, фото Фейсбук

У Києві березень почнеться погодою сухою, вітряною та порівняно теплою, до +7+9 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.