Для кого це свято

В Україні більше ні для кого. Це може прозвучати трохи різко, але в нашій країні його більше не відзначають. Багатьох людей, які намагаються його відсвяткувати або говорять про існування такого свята відразу перестають вважати патріотами. І хоча з моменту скасування цієї дати минуло вже 6 років, ще не всі звикли до того, що День захисника вітчизни 23 лютого в Україні не відзначають. Інші просто не хочуть звикати до нових датам: Дню захисника України, Дню українського добровольця, Дню Збройних сил України. Є ті, хто звик вітати всіх чоловіків, незалежно від того, чи вони пройшли службу в армії чи ні. Однак для цього у нас є Міжнародний день чоловіків, а щоб висловити свою любов до родичів – День батька. Чому ж його не відзначають?

День захисника Вітчизни, фото: youTube

По-перше, під «Вітчизною» мається на увазі Радянський Союз, а взагалі це був день створення Червоної Армії. Радянська традиція відзначати такий день переросла в Україні в свято з 1999 по 2014 роки, його тоді заснував Леонід Кучма. У 2014 році Петро Порошенко скасував дане свято. Так як ми повинні відзначати День захисника своєї держави, своєї батьківщини, а не чужої. Тим більше з 2014 році в цей день пройшов траур за розстріляним з Небесної Сотні. І це якщо не враховувати сьогоднішні відносини України з Росією. І все ж, якщо ви зважилися привітати когось з цим днем, можете скористатися цими листівками.

Листівки і поздоровлення

Спасибі тобі, друже, що зберіг
Любов у серці до свойого краю
Попри всі чвари... Та я точно знаю,
Що ти по-іншому б не зміг!
Для перемоги все зробить зумій
У цей важкий для нас всіх час!
Ти вистоїш за себе і за нас,
Спасибі тобі, друже, що живий!

День захисника Вітчизни, фото: Агроробота

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Бажаю любові, оптимізму,
Кохання, краси, магнетизму,
Здоров'я, удачі, багатства,
Зі мною ніколи не розлучатися!
Будь сміливим, рухомим, активним,
Будь сильним, здоровим, спортивним,
Ти найкрутіший з хлопців у мене,
Вітаю з 23 жовтня тебе!

Ти справжній воїн, я це знаю!
Оберігаєш ти мене щодня
Без пушки, шаблі і коня!
Тебе сьогодні я вітаю,
Мій генерал, любов моя!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа у Карпатах влаштували незвичайне змагання замість санчат взяли те, що було під рукою у кожного в будинку.

Також Знай.uа писав, на Азовському морі спека змусила дельфінів кидатися прямо на пісок. Аномальна зима зачепила найбільш розумних істот на планеті.

Нагадаємо, українцям розширять список країн, в які можна поїхати за безвізу. Стало відомо, куди в цьому році можна буде поїхати відпочити.