В Україні триває розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Так, свідчення у справі про резонансне вбивство журналіста в якості свідка дав музикант, фронтмен українського гурту "Тартак" Олександр Положинський.

Про це музикан розповів у відеоролику, коли повертався із допиту. Відео опублікував на своїй стоірнці у Facebook.

За словами артиста, він розповів всю правду, що знав. При цьому артист наголосив, що нічого поганого йому зробити не намагалися і розмовляли по-дружньому. І допустив, що можливо, це такі хитрощі, але точно він не знає.

"Розповів всю правду, все, що знав. Нічого поганого мені зробити не намагалися, спілкування проходило у присутності одного з адвокатів Андрія (підозрюваного по справі, музиканта і військовослужбовця Андрія Антоненко). Слідчий вів себе цілком коректно, дружнє ставлення. Не знаю, можливо, це хитрощі і просто "поганий коп" до мене не прийшов, і мені дістався той, який в парі "поганий-хороший" повинен і був бути "хорошим"… Якихось питань, негативу до слідчого до мене немає", - розповів він.

Крім того, Положинський висловив сподівання, що Антоненко, а також інших підозрюваних (дитячого кардіохірурга і волонтера Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь) виправдають

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Натомісь стосовно самої справи є надія, що Андрія, Юлю і Яну виправдають і відпустять, знайдуть і покарають винних осіб, а не цих трьох людей, які на мою думку не мають ніякого відношення до цієї трагедії", - резюмував Положинський.

Нагадаємо, що адвокат Андрія Антоненко, підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета розповів, чому не відбувся слідчий експеримент.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко повідомив, що до резонансної справи був знайомий тільки з лікарем Юлею Кузьменко.

Також портал Знай.ua писав, що підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко припустив, що в справі замішані російські спецслужби і, можливо, це операція ФСБ.