У мережі показали відео інструктажу бортпровідників приватної компанії "Міжнародні авіалінії України". На кадрах видно, що працівник компанії підійшов до своїх обов'язків з гумором.

Відео зняв один з пасажирів внутрішнього рейсу "Київ-Харків", його опублікували у соціальній мережі Facebook.

Спершу бортпровідник привернув увагу пасажирів дивними заявами. Зокрема, він сказав, що "по салону пройдуть декілька довгоногих моделей й роздадуть усім по бокалу шампанського, усім охочим зроблять масаж ніг, а потім екіпаж літака виконає пісню Френка Сінатри й станцює вальс". Усе це у салоні показував стюард за допомогою рухів й міміки.

Літак МАУ, фото - world-s

Бортпровідник наголосив, що ремні безпеки повинні бути пристебнуті завжди, а не так, як у деяких таксі. Він розповів, що у випадку розгерметизації салону кисневі маски випадуть самостійно.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Показати ще

"Надягніть маску, закрийте рот й ніс та згадуйте усіх своїх друзів, які стверджували, що літак — це найбезпечніший транспорт. Аварійний жилет знаходиться під кріслом. Виключно на вимогу екіпажу необхідно дістати його, надягнути через голову й надути. Не надягайте жилет у літаку без необхідності, це виглядає дуже дивно й лякає інших пасажирів. Якщо ви хочете відрізнятися від більшості, то просто залишіть нам гарний відгук у Facebook", - сказав бортпровідник під час інструктажу.

Працівник МАУ продовжив інструктаж у такому ж гумористичному стилі. Пасажири літака в кінці поаплодували чоловіку, який представився Денисом Корабльовим й провів такий незвичний інструктаж. Користувачі соцмережі також повеселилися після побаченого.

Коментарі користувачів мережі

Нагадуємо, що МАУ осоромилися на весь світ, пасажири залишаються без грошей перед входом до літака: "Суцільне приниження".

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що МАУ влаштувала українцеві спекотний переліт, пасажири лютують: "Мяу як завжди".