Жахлива катастрофа сталася на Тернопільщині. Так, в одному з місцевих клубів стався вибух, коли там знаходилося неповнолітні. В результаті цього постраждало восьмеро дівчат та хлопців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як відзначається, подія мала місце близько шостої години вечора у селі Угринів Підгаєцького району. Так, у клубі в якому репетирували різдвяний вертеп неповнолітні, спочатку сталася пожежа, а потім і зовсім пролунав вибух.

Фото клуба

Внаслідок цього постраждали восьмеро неповнолітніх, віком від 12 до 17 років - їх з опіками обличчя та кінцівок доправили до тамтешньої обласної дитячої клінічної лікарні.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Наразі ж правоохоронці та рятувальники, які всю ніч розбирали завали клубу, припускають, що причиною вибуху міг стати витік природного газу. Адже було знайдено стару трубу по якій ймовірно, газ і потрапив у приміщення клубу. Підкреслюється, що саме її напередодні ремонтували газовики.

Фото клуба

Нагадаємо, у Києві чоловік і дівчина з Казахстану так і не доїхали до аеропорту.

Як повідомляв Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.