Стало відомо, що табір "Артек" в анексованому Криму напередодні Нового року прийняв дітей з РФ, які раніше приїхали потягом по Керченському мосту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби табору.

Так, діти з Ленінградської області прибули у Крим на потязі №007 "Санкт-Петербург – Севастополь". Також на потязі №028 сполученням "Москва – Сімферополь" приїхала делегація Республіки Мордовія.

Уточнюється, що дітей вже зустріли представники "Артеку" та вожаті. Вони проведуть 21 день на зміні "Зимова казка "Артеку" і зустрінуть Новий рік 2020 в таборі.

Російський потяг у Сімферополі

Нагадаємо, 25 грудня по незаконно побудованому Керченському мосту проїхав перший пасажирський потяг, який відправився в анексований Крим. Потяг слідував за маршрутом Санкт-Петербург — Севастополь. Він повинен подолати 2741 кілометр за 43,5 години.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дані пасажирів першого потяга з РФ в Криму внесли до бази "Миротворець". Крім того, в базу потрапили блогер Олена Бардівська, яка випустила про поїздку ролик і оглядач "Російської газети" Марія Голубкова.

Також портал Знай.uа писав, що у Криму дітей з малих років одягають у військову форму і вчать насильства і жорстокості. Про це свідчать фото дітей з вогнепальною і холодною зброєю.