Бразильська студія Platinum FMD випустила серію принтів під гаслом "Деякі люди не повинні були народитися", на цей раз героєм концептуальної реклами став президент Росії Володимир Путін. Фото розмістили в пабліку "Ихтамнет_м0209".

Художники Platinum FMD обрали незвичний спосіб показати своє ставлення до глави Росії.

Автори проекту помістили політика в презерватив, тим самим показавши, як можна вберегтися від небажаної вагітності. Ну і від глави країни-агресора Володимира Путіна. На думку бразильських карикатуристів, саме він виявився найкращим прикладом для цього.

Путін, фото: Platinum FMD

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прикрасив номер під назвою "Обличчя 2019 року". У продажу журнал з’явиться з 27 грудня. Крім українського лідера на обкладинці зображені майже всі світові політики і відомі люди.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Журналісти The Week опублікували мультиплікаційні карикатури знаменитостей. Героями року стали президент США Дональд Трамп, його адвокат Рудольф Джуліані, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, лідер КНР Сі Цзіньпін, російський президент Володимир Путін і шведська экоактивистка Грета Тунберг.

Цікаво, що президент Росії Володимир Путін з великим мішком на кареті з новорічними оленями їде за обрій. Що хотіли сказати цим карикатуристи невідомо...

Нагадаємо, що Зеленський став героєм новорічної обкладинки журналу The Week, який бореться із Трампом за зброю: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, вд Порошенко в ELLE до Зеленської в Vogue: найкращі фото перших леді України на обкладинках світових глянців.