Заступник секретаря РНБОУ Сергій Кривонос прокоментував своє звільнення з 2 посад. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сергій Кривонос

Так, Кривонос вважає, що глава української держави Володимир Зеленський підписав указ про його звільнення з ініціативи секретаря РНБО Олексія Данилова.

"Секретар РНБО, якого попередні п'ять років війни не було видно і чутно ні на фронті, ні в тилу — таки проштовхнув підписання указу. Мої особисті висновки будуть пізніше, "новина" прилетіла мені в дорозі", – розповів заступник секретаря.

Сергій Кривонос

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

До того ж, Кривоніс розцінює указ українського лідера Зеленського як небажання конкретних посадових осіб здійснити програму щодо підвищення обороноздатності України.

"Ясно одне, що немає бажання певних посадових осіб для реалізації програми з підвищення обороноздатності України "П'ять кроків", як раз коли ми вже вийшли на фініш… І – перетворили РНБО з Ради національної безпеки і оборони України на посміховисько з клоунами", – зазначив він.

Також Кривоніс додав, що все одно продовжить працювати на благо України.

Нагадаємо, що відомий український гуморист, політик, а з недавнього часу і радник Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо під час пресконференції заявив, що близько 40 тисяч наших громадян щоденно перетинають КПВВ на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний ексрегіонал та соратник Януковича Олег Царьов, який втік у Росію, підтримав ініціативи з деокупації Донбасу нового радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Також портал Знай.ua писав, що радник секретаря Ради нацбезпеки Сергій Сивохо заявив, що для реінтеграції Донбасу Україна зобов'язана змінити риторику по окупованих Росією територіях.