Якщо бажати людям добра та щастя, обов'язково так і станеться. Особливо важливо вітати теплими словами у прозі рідних і близьких із днем святого Миколая Чудотворця. Адже цей святий протегує, перш за все, нашим дітям. Обов'язково надішліть словесну звісточку від святого Миколая у цей день. І у цьому вам допоможе добірка найкращих привітань у прозі зі святом.

Православні короткі привітання

Як правило, віруючі християни із ранку 19 грудня, а католики - 6 грудня відправляються до храму. Прийнято стояти на службі, молитися лику святому Миколаю Чудотворцю, ставити свічки. І, звичайно ж, вітати знайомих та близьких зі святом.

Нехай святий Миколай почує ваші молитви! І у вас ніколи не буде проблем та негараздів! Щастя, здоров'я і миру вашій родині!

Ми знаємо, що ви любите подорожувати. А святий Миколай Чудотворець - покровитель мандрівників. Так нехай же він оберігає вас завжди у дорозі! Щоб із вами нічого поганого не траплялося! Щоб вас супроводжувала удача та попутний вітер!

Хочу побажати вам великих і маленьких чудес! Нехай вони якомога частіше мають місце у вашому житті! Любові та добра вашим серцям! І благословення святого Миколая!

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нехай ваша віра весь час тільки зростає та зміцнюється! А святий Миколай дарує натомість незгасне світло радості у житті!

Нехай святий Миколай приносить вам здоров'я, тепло й щирість! І вашу оселю радує тільки тепла атмосфера, затишок і гармонія! Не буде сварок, горя образ! Звучить тільки самий радісні сміх і панує позитив!

Проза із днем святого Миколая

Дитячі поздоровлення із днем Миколи Чудотворця

Поза всяким сумнівом, дня святого Миколая найбільше чекають діти. Саме тому із дитячих привітань після християнських і почнемо. Мало того, що батьки, бабусі й дідусі кладуть дітям на ніч подарунки під подушку, вранці словами їх теж потрібно вітати.

Якщо ви не знаєте, що сказати у такий день, візьміть на озброєння добірку коротких дитячих привітань зі святом. Не забувайте, що діти вірять у дива, Діда Мороза та святого Миколая. Тож даруйте їм не тільки солодощі, а й добрі слова-настанови.

Доброго ранку моє сонечко! Вітаю тебе зі святом! Святий Миколай передав тобі подарунки й просить, щоб ти був слухняним. А натомість він подарує тобі успіх і багато-багато гарного настрою!

Променистого сонечка тобі кожного дня! Нехай твоя дитяча мрія обов'язково збудеться! Ти - наша радість! І ми хочемо, щоб у тобі завжди іскрилося щастя!

Бажаю, щоб ти знайшов під подушкою не тільки солодощі, а й справжню казку!

Р.S. У такому випадку доречно буде покласти дитині під подушку у якості подарунка від Святого Миколая книжку із казками.

Ось дивись! До тебе сьогодні вночі приходив святий Миколай і приніс багато частувань! Він хоче, щоб ти ріс слухняною та акуратною дитиною. Саме тому приніс тобі такі славні подарунки.

Проза із днем святого Миколая

Гарні привітання у прозі зі святом

Свято святого Миколая святкують жителі багатьох країн: Болгарії, Італії, України, Греції, Німеччини і т.д. У деяких людей друзі або родичі перебувають за кордоном. Для такого випадку візьміть на озброєння гарні привітання у прозі зі святом.

Нехай ваше благополуччя росте й примножується! А святий Миколай оберігає вашу сім'ю від усього поганого, зла та негараздів! Щастя вам і здоров'я! Життя без випробувань і труднощів! Заступництва вам вищих сил, добра й гармонії!

Нехай святий Миколай у цей день обов'язково надішле вашій родині звісточку! Даруйте добрі щирі посмішки близьким! І нехай вони відповідають вам тим же!

Нехай ваша доброта й чуйність буде притаманна вашим дітям! І навколо вас буде якомога більше добрих, відкритих людей! Нехай у ваших серцях панують любов, гармонія і взаєморозуміння!

Прикольні привітання із днем святого Миколая не дуже доречні, тому пропонуємо говорити вищенаведену прозу, надихаючи друзів та знайомих на благі й добрі справи! Примножуйте свої досягнення! Будьте багаті внутрішнім світом!

І абсолютно неважливо, російською чи українською мовою ви будете говорити гарні слова-привітання у прозі. Головне, щоб слова коханому, близькій людині або дитині були сказані щиро й від душі.

Открытки

Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая

Відео