Засновник китайського інтернет-гіганта Alibaba Джек Ма розповів, що для того, щоб досягти успіху в будь-якій сфері, потрібно багато і наполегливо працювати. Про це він розповів на Київському міжнародному економічному форумі.

Джек Ма зізнався, що сам він працює в "режимі 996". Бізнесмен у своїй промові зазначив, що люди за весь час існування планети зараз працюють все менше, однак у них немає вільного часу.

Так, Ма поставив у приклад свого дідуся, який працював по 18 годин 7 днів на тиждень і був дуже зайнятий. А от онуки самого Джека Ма будуть працювати 3 години три дні на тиждень.

Китайський бізнесмен Джек Ма, РБК-Україна

Засновник інтернет-гіганта для себе виробив ідеальну формулу роботи. Він назвав її "режим 996". Згідно з нею, зайнятість людини складає з 9 ранку до 9 вечора 6 днів на тиждень.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Якщо ви хочете мати гарне майбутнє, хочете бути успішним, треба багато працювати", заявив він.

Бізнесмен підкреслює, що потрібно багато працювати для того, щоб досягти певного рівня в своїй сфері. Крім того, Ма зазначив, що навіть по 10-15 годин на день працювати – не проблема у випадку, якщо ремесло дійсно приносить задоволення.

“Коли я приймаю душ — я думаю, коли я в туалеті, — думаю, на пробіжці — думаю. Я ніколи не перестаю працювати”, — підкреслив засновник Alibaba.

Китайський бізнесмен Джек Ма, bykvu.com

Він попередив, що з віком не стає легше. Ма вважає, що жити треба сьогоднішнім днем, адже в майбутньому завжди будуть свої виклики і вирішувати їх варто по мірі надходження.

"Коли я був маленьким, я думав, що одного разу стану великим босом, буду палити сигару і дивитися фільм, бізнес буде легким. Зараз моя компанія сильно зросла. Я більше зайнятий, у мене більше проблем, тому насолоджуйтесь, поки ви маленькі. Велика компанія означає не більше грошей, а більше відповідальності”, — сказав Джек Ма.

Нагадаємо, Маск дав невтішний прогноз людству.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові засвітився засновник Alibaba Джек Ма.

Також Знай. ua писав, що мільярдер зробив вражаючий прогноз.