На митниці у Львівській області виявили 13 живих змій, яких перевозили у холодильнику в багажнику мікроавтобуса. Тварини перебували у критичному стані.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України у Львівській області.

Інцидент стався у вівторок, 5 листопада, на пункті пропуску "Краковець - Корчова". Деякі плазуни перебували у критичному стані через неналежне транспортування.

Змія

"Сьогодні у пункт пропуску "Краковець - Корчова" із Польщі автомобілем "Mercedes-Sprinter" прибув 27- річний мешканець Чернівецької області. Формою проходження митного контролю він обрав смугу "зелений коридор". Однак під час митного контролю мікроавтобуса в багажному відділенні митники побачили холодильник, в якому у коробці в шести мішках були 13 живих змій", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Відомо, що водій мікроавтобуса "Mercedes-Sprinter" заявив, що не знав про те, що везе у холодильнику. За його словами, його попросили перевезти холодильник, а що у ньому - він не знав.

Пропускний пункт "Краковець - Корчова"
Пропускний пункт Краковець - Корчова

Змій вилучили та оглянули. Їх передали у місцевий зоопарк на зберігання до з'ясування усіх обставин інциденту. Стосовно громадянина складено протокол про порушення митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. Повідомляється, що справу скерують до суду.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.