У понеділок, 21 жовтня, в Україні буде тепла і сонячна погода, а "бабине літо" продовжить радувати жителів країни. Майже у всіх областях будуть однакові температурні позначки, які перевищать +20 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Поки британці, французи і іспанці, не кажучи вже про жителів скандинавських країн, будуть трястися від холоду, українці будуть ніжиться під теплим сонечком. Але атмосфера своє робить – 21-го жовтня погода в більшості областей України залишається без змін. Будуть плавати вальяжно тумани, створюючи фантастично красиві світанки", – написала вона.

За словами Діденко, найтепліша погода буде на Прикарпатті і Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть рекордні позначки +22 +24 градуси.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Найпрохолодніше при цьому буде в Одеській області. Там повітря прогріється до +14 +16 градусів. Вітер південний, 3-5 метрів на секунду.

Крім того, у Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Одеській областях збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві в цей день синоптик прогнозує сонце і тепло, вдень +20 +22 градуси.

Нагадаємо, що комунальні служби взялися за підготовку доріг і вулиць Києва до снігопадів і ожеледиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться відсунути стрілку годинника на одну годину назад у ніч на неділю 27 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що "серпень у жовтні" триватиме до 23 числа, але вже після в Україні поступово почне холоднішати.