Пальчевський відзначився гучною заявою про заміну для Гончарука: "Юля заходить?"

Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський заявив, що нині ходять чутки, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко може стати новим прем'єр-міністром України.

Пальчевський зазначив, що чинний прем'єр Олексій Гончарук нещодавно потрапив у гучний скандал, відвідавши концерт за участю гурту "Сокира Перуна".

Андрій Пальчевський

Суд виніс вердикт Гладковському: перші подробиці

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Вищий антикорупційний суд виніс вирок щодо колишнього заступника секретаря Ради безпеки та оборони України Олега Гладковського. Так, його заарештували на два місяці з можливістю внесення застави.

Заставу можна внести у розмірі 10 мільйонів 623 тисячі 130 гривень. Апеляція на відповідне рішення суду може бути подана протягом 5 днів.

Олег Гладковський

Столиця готується до Нового року, українцям розповіли, як виглядатиме головна ялинка: "На німецький лад"

Як відомо, Новий Рік вже не за горами. Відтак, з'явилася перша інформація про головну ялинку України, яка буде встановлена на Софійській площі. Цього разу її хочуть прикрасити іграшками за мотивами німецьких казок для дітей. Організатори свята обіцяють, що такої краси українці ще не бачили.

новорічна ялинка

Сенцов розставив всі крапки в братстві з Росією: "У мені немає ні краплі української крові"

Звільнений з російського ув'язнення український режисер Олег Сенцов вирішив роз'яснити ще раз свою думку про братів в інтерв'ю німецького видання, так як чимало ЗМІ, а особливо російські, перекручують його слова на свій лад і вигоду. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Олег Сенцов

Подружжя Зеленських гостювало в онкохворої Заворотнюк: подробиці

Знайшли архівні фотографії зі зйомок шоу "Вечірній Київ" у 2013 році глави української держави Володимира Зеленського і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, на яких видно, як вони веселяться, проводячи час разом.

Так, на цей проект актриса завітала зі своєю дочкою Ганною, якій тоді було ще 17 років. І відразу ж зірка отримала масу компліментів від Зеленського.

Анастасія Заворотнюк