Представляємо астрологічний прогноз на найближче майбутнє нашої країни. Дізнайтеся, яка думка мольфарів, ясновидців, екстрасенсів, старців та експертів? Що кажуть астрологи та аналітики? Коли настане розв'язка подій на Донбасі? Читайте пророцтво Нострадамуса, Ванги, Матрони.

Майбутнє України: що віщують карпатські мольфари?

Карпати - магічне місце, де живуть мольфари, які володіють надприродними здібностями. Добрих знахарів залишилося не так вже й багато. Більшість знавців таємниць майбутнього живуть у горах. І ось що носії давніх знань та культури, керуючи силами природи, говорять про майбутнє України.

Карпатські мольфари бачать перемир'я із Росією. Вони говорять про те, що незабаром війна закінчиться. Їх прогнози із цього приводу наступні: одні кажуть, що кінець війни для Донбасу настане вже у 2019-му році, інші, - що у 2020-му.

Пророцтва про Україну

Розквіт країни та великі зміни карпатські екстрасенси очікують не раніше 2020 року. Вони припускають, що наша країна нарешті підніметься із колін. Карпатська цілителька Магдалена впевнена, що у наступному році в Україні покращаться економічна й соціальна сфери.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На її думку, президент країни-агресора не зможе впливати так сильно на ситуацію на Донбасі. І з часом влада у Росії зміниться. На місце Володимира Путіна прийде нова людина із демократичними політичними поглядами.

Що чекає Україну в 2019 році: який прогноз від астролога?

Ще напередодні президентських виборів астролог Влад Росс передбачав, що президентом країни повинен стати Водолій. Володимир Зеленський, який зайняв пост головнокомандувача 20 травня 2019 року, народився 25 січня. Заглянемо у гороскоп, його Знак Зодіаку дійсно - Водолій.

Астролог віщує поступовий відхід Володимира Путіна від політичної арени. Із його слів, якщо російський президент не знайде собі наступника, то диктатора скинуть і знищать. У результаті в країні можливий палацовий переворот.

Говорячи про майбутню долю Володимира Путіна, астролог висловлює впевненість у тому, що в нього заданий «режим» повалення. І пояснює це тим, що той прийшов до президентства на ньютоновським циклом у період сонячного затемнення, яке мало місце 11.08.1999 р. Зважаючи на це, для нього вже спочатку «був заданий» поганий кінець періоду владарювання.

Із тим, що Володимир Путін користується підтримкою 50% росіян, астролог не згоден. І стверджує, що цей відсоток надуманий. І в дійсності складає не більше 10-20% прихильників. Згідно із твердженнями відомого астролога, у російських містах та селах його просто тихенько ненавидять.

Із приводу майбутнього нашої країни ще до президентських виборів 2019-го року Влад Росс допускав, що владу над Україною отримають абсолютно нові люди. У результаті нові лідери у корені перевернуть ситуацію у нас у країні.

Астролог пояснює, що з 8 березня цього року Уран входить у зодіакальний знак Тельця. Наша країна генетично пов'язана саме з цим зодіакальним знаком. І у наступні 7 років Уран перебуватиме у такому положенні. Із огляду на це, Влад Росс передбачає, що Україна розвиватиметься по-новому. Настане великий стрибок зростання й розвитку.

Пророцтва про Україну

Влад Росс каже, що 2019-тий - рік Жовтої Свині, яка є мирною твариною. І більш активних військових подій на сході країни не передбачається. За його припущенням, у цьому році ситуація на Донбасі особливо не зміниться. Усе залишиться приблизно так само. Закінчення конфлікту на сході країни близько. Астролог передбачає кінець війни у 2020-му році.

Що чекає Україну: у чому була впевнена Матрона Московська?

Незряча віщунка Матрона Московська схожа чимсь із Вангою. Але якщо до сліпої болгарської провидиці приїжджали за порадами та прогнозами, то Матрону довгий час переслідувала влада. Незважаючи на це, її знайомі таі близькі записували пророцтва, які згодом збувалися.

Наприклад, вона передбачала революцію 1917-го року, розорення храмів і подальше зниження християнської віри, що й сталося під час правління радянської влади. За 5 років до початку ВВв Свята Матрона передбачала кровопролиття й загибель багатьох людей. Вона стверджувала, що у війні переможуть росіяни.

Порятунок людей Свята бачила у релігії та вірі у Бога. Вважала, що багато людей будуть його заперечувати. І чим менше буде віруючих, тим гірше стане життя, і люди помруть без війни. Вона мала на увазі не фізичну, а духовну загибель людей.

Один із її останніх прогнозів - власна смерть. Матрона Московська передбачала, що помре через 3 дня, що й сталася 2 травня 1952-го року. Чи говорила що-небудь провидиця конкретно про Україну, нам невідомо, а ось щодо майбутнього Росії вона стверджувала, що цієї країни, як окремої держави, не буде. Вона зникне, як єдине ціле, і буде розділена.

Пророцтва про Україну Ванги: що говорила сліпа віщунка?

Болгарська ясновидиця конкретних дат не називала, майбутнє передбачала за певними періодами. Вона говорила про те, що Земля втомилася від людей. І буде поступово позбуватися від своїх руйнівників шляхом повеней, землетрусів та інших природних катаклізмів, лих і аномалій.

Ще ясновидиця передбачила серію із чотирьох координованих терористичних актів-самогубств у США. Йдеться про захоплення 4-х рейсових пасажирських авіалайнерів. Нагадаємо, 11 вересня 2001 року загарбники направили два із них у вежі Всесвітнього торгового центру.

Ось як болгарська провидиця трактувала цю подію: «Брати американські впадуть, заклювали птахами залізними». У результаті обвалення будівель у США загинуло 19 терористів і 2 тис. 977 осіб, 24 людини пропали без вісті. Цей теракт - один із найбільших у історії за кількістю жертв. Під «братами» вона мала на увазі вежі-близнюки.

Ще одне її неймовірне пророцтво. Під час телетрансляції весілля принцеси Діани сліпа прошепотіла: «Вона почує про мою смерть, але ми помремо разом». Через 15 років після цього новина про смерть Ванги облетіла увесь світ. У тому числі про це дізналися в Лондоні. Через рік у автокатастрофі загине й сама принцеса.

Пророцтва про Україну

Пророцтва Ванги із минулого століття збуваються й зараз. Що ж Ванга віщувала Україні? Давайте дізнаємося. Незрячими очима вона бачила наступне: розкол Росії і України: «то, що було єдиним, розсиплеться на друзки».

Ось що вона говорила про Крим: «Крим відірветься від одного берега й пристане до іншого». І якщо раніше це пророцтво було незрозумілим, то після анексії Кримського півострова усе стало ясно. До речі, Ванга боялася своїх пророцтв, тому що знала: вони збуваються.

Що чекає Україну в 2019 році: яке передбачення Нострадамуса?

Відомий своїми пророцтвами Нострадамус передбачав, що 2019-тий рік буде роком справедливості. На думку французького вченого-астролога, усі повинні отримати по заслугах. І відповісти за свої минулі вчинки.

Фармацевт-алхімік говорив, що деякі європейські країни чекають масштабні повені. До речі, у кінці червня 2019 року в Росії відбулося затоплення із людськими жертвами. Ця подія мала місце у Іркутській області. Було підтоплено 31 населений пункт. У березні-квітні раптові паводки торкнулися багато регіонів Ірану.У результаті іранського повені загинули 70 осіб і понад 790 осіб було поранено.

Останні масштабні повені сталися у Індії й Танзанії. У результаті індійського повені за три доби загинули понад 100 осіб. У Танзанії є загиблі, багато жителів країни змушені були покинути свої будинки.

Танзанійська катастрофа сталася через сильні зливи. Вчений-астролог бачив прогрес медицини. І, завдяки новим відкриттям, можливість продовження життя людей. Передбачав війну на Середньому Сході. І, як свята Матрона Московська, передбачав духовний мор людей, занепад християнських цінностей.

Мішель де Нострдам передбачав потужний землетрус у США у 2019-му році, який дійсно відбувся у Каліфорнії. І стало найбільш масштабним в регіоні. На щастя, збиток був незначним, оскільки стався у малонаселеному районі.

Про Європу та США Мішель де Нострдам говорив, що, крім проблем імміграції, вони також вирішуватимуть питання нападу терористів. Він також передбачав ряд ураганів у США.

Нострадамус вважав, що в 2019 році почнеться 3-тя світова війна між Росією або Китаєм із одного боку та США або Європою з іншого. За його передбаченням, це війна триватиме довгих 27 років. Говорив також про інформаційну війну.

Предсказания об Украине

Найближчий 2020- тий рік. Що ж говорив із цього приводу віщун? Він бачив, що цей рік стане відмінною ґрунтом для подальших років. Згідно центуріям алхіміка, не буде руйнувань, і кінця світу також не буде.

Пророцтва про Україну: яка українська аналітика?

Поки астролог, мольфар або ясновидець по-своєму трактує майбутнє нашої країни, для українських аналітиків воно теж не байдуже. Давайте дізнаємося, яка аналітика експертів? Як скоро закінчиться війна? І чи повернеться нам Крим? Яке майбутнє чекає на нас? Що думають із цього приводу політологи?

На думку суспільно-політичного діяча Борислава Берези, ЄС і США за Україну не заступляться. І нам необхідно позбавлятися від омани щодо того, що наші проблеми найважливіші.

Однак ще у кінці минулого року депутат Верховної Ради Борислав Береза оворив про те, що війна закінчиться скоро. Росія змушена буде припинити військові дії на Донбасі через санкції.

Із приводу закінчення війни на Донбасі генерал-лейтенант Сергій Наєв заявляв, що «є чималі шанси для швидкого завершення збройного протистояння». І є усі шанси на те, що воно закінчиться швидко.

Екс-заступник начальника генштабу української армії Ігор Романенко раніше відзначав, що бойові дії на сході України повністю припиняться до кінця 2018-го року. І Кремль стане більш поступливим щодо питань вирішення ситуації на Донбасі. Але, як бачимо, його прогнози не виправдалися.

А ось полковник СБУ у відставці Олег Стариков упевнений, що ні в 2019-му, ні в 2020-тому ситуація на Донбасі істотно не зміниться. Експерт із питань оборони та безпеки називає війну гібридною. Й висловлює припущення, що вона триватиме до 2024 року.

У країнський журналіст-публіцист Віталій Портников говорив про те, що українці повинні бути готові до розв'язки конфлікту на Донбасі не раніше, ніж через 20 років або зовсім ніколи. Деякі політологи стверджують, що Крим нам навряди чи вдасться повернути.

Однак не хочеться закінчувати статтю на такій песимістичній ноті, тому поділимося міркуваннями першого заступника спецмоніторінговой місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, який «бачить світло в кінці тунелю». А вирішення конфлікту - в прийнятті відповідного рішення.

Фото

Пророцтва про Україну

Пророцтва про Україну

Пророцтва про Україну

Пророцтва про Україну

Пророцтва про Україну

Відео