Приватна українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) вже не одноразово потрапляла у гучні скандали. Українці часто скаржаться на сервіс під час перельотів та високу ціну за некомфортні умови. Так, цього разу МАУ знову вразили "сервісом".

Відповідний допис про це опублікувала користувачка соціальної мережі Facebook.

Жінка заявила, що придбала квиток бізнес-класу для того, аби мати можливість під час перельоту працювати за ноутбуком та нікому не заважати. Однак на фото з салону літака видно, що місця всередині замало навіть просто для того, аби сидіти.

літак МАУ

"Бізнес-клас очима МАУ...... Це коли ви купуєте (як ви вважаєте) собі не просто додаткову їжу, але і можливість попрацювати на ноутбуці під час польоту, не штовхаючи при цьому ліктем сусіда в щоку або щоб ніхто не штовхав, у свою чергу, вас. Але, зайшовши в літак, ви виявляєте, що в авіакомпанії своє бачення та плани з цього приводу. І фраза, що тут "третій зайвий" ніяк не переконує персонал", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Користувачка соцмережі зазначила, що персонал ніяк не реагував на її зауваження. Працівники компанії заявили, що жінка просто не уважно прочитала інформацію. На що пасажирка літака відповіла, що в електронному квитку відповідних даних не було.

літак МАУ

"На всі заперечення з приводу настільки тісного сусідства і відсутності місця навіть для сумки з ноутбуком, вам, як нерозумній дитині, пояснюють, що ви не уважно прочитали інформацію на квитку (Прохання показати, яку саме інформацію і в якому місці вона знаходиться в електронному квитку, звичайно, проігнорована...) і, що компанія насправді має право. Хоча в цьому випадку слово "право" мені здається зайвим у цьому реченні", - резюмувала жінка.

Нагадаємо, ПриватБанк екстрено залишає Дніпро, співробітники не в силах більше терпіти: фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці в старості зможуть розгулятися на широку ногу: коли чекати на підвищення пенсій.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" підняла ціни до небес, не кожен зможе дозволити собі поїздку: "Робимо Женю трішечки багатшим".