У п'ятницю, 11 жовтня, в Україні очікується відносно тепла погода з середньою температурою повітря +12 +16 градусів, а на Півдні – +15 +20 градусів. При цьому в деяких областях країни все ж пройде дощ.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Дощі пройдуть на півдні і сході, крім Харківщини, та ще в Центрі, крім Вінниччини, а також можуть бути там періодично сильними. Тому жителі цих регіонів - підготуйтеся до дощів. На Заході і Півночі є імовірність опадів, але невеликих і локальних. Вітер повиватиме з заходу, помірний", - написала синоптик.

У Києві 11 жовтня буде досить свіжо, максимальна температура повітря близько +14 градусів. За словами Діденко, є ймовірність дрібного дощу.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозують, що бабине літо все ж таки настане.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вже встигли "насолодитися" і заморозками, і навіть першим снігом. Але довгоочікуваному бабиному літу в столиці бути, обіцяють синоптики.