Про компанію провідника телефонного зв'язку Vadafon

У всіх на слуху мобільний оператор від Водафон, але мало хто знає історію заснування компанії і наскільки тривалий шлях вона пройшла.

Сама компанія була заснована в Великобританії і сталося це ще в минулому столітті - в 1984 році. На момент заснування компанія була дуже масштабною і входила в трійку найбільших за величиною компаній.

З того часу компанія Водафон, тільки тоді вона називалася Racal Strategic Radio Limited розміщувала свої акції на Лондонській фондовій біржі, об'єднувала свої зусилля разом з іншим оператором мобільного зв'язку, локація якого базувалася на території США. Міць компанії розгорнулася на стільки, що їм вдалося поглинути в себе німецький широкопрофільний концерн, а далі відбулося придбання контрольного пакета акцій, що належав індійській аналогічній компанії.

Починаючи з 2017 рік компанія почала діяти і на українському ринку серед операторів мобільних послуг. У цей рік було укладено угоду про стратегічне неакціонерне партнерство.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Лише через пару років компанія злилася з австралійським і паризьким підприємствами. Далі покупка німецької та іспанської телекомунікаційної компанії.

З 2014 року оператор повноцінно приходить в Україну.

Під брендом компанії на території України розвернувся і ряд інших послуг і сервісів, зокрема зараз мова йде про послуги, які базуються через 3G технології. До цих послуг відноситься - Vodafone TV, Vodafone Books, Vodafone Pay.

Нинішня сучасність, а точніше 2018 рік ознаменувався для компанії введенням нової системної технології під назвою 4G в Україні. Всього кілька місяців знадобилося розробникам на створення і запуску мереж на різних частотах.

У той же рік випробувати на собі послугу 4G від Vodafone без перебільшення змогли практично 19 мільйонів жителів. Сучасне покриття охопило собою 24 області України, де також запустили брендову торговельну мережу, що забезпечило користувачам якісні послуги, а також сотні робочих місць для фахівців і операторів зв'язку.

На сьогоднішній день компанія розмахнулася і далі продовжує встановлювати не тільки послугу 4G, але і 5G і вже почалося її тестування.

На сьогоднішній день провідний мобільний оператор працює в 25 країнах і надає послуги для 700 млн. абонентів.

Компанія в своєму арсеналі має всі необхідні ліцензії для надання ряду встановлених послуг.

Тарифи оператора vodaphone

Вибираючи для себе в користування мобільного оператора клієнти як правило звертають увагу на два головні аспекти, це яка якість, а також вартість тарифів і різних послуг.

Так компанія Водафон підготувала тарифи і пакети послуг на будь-який гаманець і будь-які потреби своїх клієнтів.

Відповідно, чим більше положень включатиме в себе пакет послуг, тим більше буде його щомісячна ціна.

Хочеться докладніше розповісти, про основні і найбільш затребувані тарифи і пакети послуг від компанії.

Пакет Vodafon SuperNet Pro на цілий місяць забезпечить свого власника 10 Гб інтернету при чому як 3 так і 4G. Безліміт на спілкування в мережі Водафон, а також 120 бонусних хвилин по Україні або на здійснення дзвінків в Польщу. Абоненту дається 30 хвилин на розмови за кордон, або ж безліміт на дзвінки за кордон при 3 грн. вартості послуги в день. За такий тариф поповнення рахунку будуть в розмірі 125 грн. щомісяця.

Тариф Vodafone SuperNet Unlim за 185 грн. в місяць пропонує безлімітне користування інтернетом, функцію music. В тариф плюс входить 200 хвилин на дзвінки по Україні або в Польщу, а також дається 30 хвилин на дзвінки за кордон.

Пакет Vodafon Device L за своїми параметрами і послугами, що надаються призначений для роутерів і модемів. Вартість такого пакета послуг обходитиметься в 130 грн. в місяць. Тариф включає в себе забезпечення 30 ГБ інтернету, роком без абонплат, а також простою системою керування цим тарифом за допомогою смартфона. З цієї серії є більш бюджетний варіант пакету, який має назву Device M в цьому тарифі надається всього 12 ГБ інтернету, він більше підійде для планшетів, і ціна буде 80 грн. щомісяця. Для самих юних користувачів можна вибрати тариф Device S, ціна його всього 45 грн. в місяць і застосовувати його рекомендується для дитячих годин, або ж смарт годинників, можна навіть використовувати і для електролічильників.

Сімейний тариф Vodafon Family Plus пропонує тариф вартістю 80 грн. в місяць. Тариф пропонує безліміт в мережі, а також безлімітний мессенджінг. В тариф фемілі плюс включений 1 ГБ інтернету, а також 60 хвилин на інші мережі за кордон.

Пакет Vodafone RED EXTRA S за 100 грн. на 4 тижні пропонує своїм клієнтам 5 Гб інтернету, безлімітні дзвінки в мережі vadafone Україна, а також 75 хвилин на вчинення дзвінків на інших операторів України. Якщо ж користувачеві буде не вистачати 5 ГБ інтернету, то можна буде скористатися додатковою послугою, при якій 100 мб інтернету коштуватимуть 7 грн.

Тариф Водафон light є бюджетним, його ціна 40 грн. на 4 тижні користування. Такий лайт тариф призначений для тих, кому потрібно здійснювати дзвінки в мережі Водафон і немає потреби користуватися швидкісним інтернетом на кожен день.

Тариф Red Extra XS пропонує свої послуги за 60 грн на місяць, але ця ціна для тих абонентів, які почали ним користуватися наприклад в 2019 році. Для абонентів, які перейшли на тариф екстра redxs в 2018 році автоматично потрапили під акцію і для них сума оплати буде всього 40 грн. Щоб продовжувати дію тарифу абонентові потрібно буде поповнити свій рахунок на 40 або 60 грн. відповідно.

Як контролювати дію свого тарифу, як перевірити рахунок

Для зручності користувачів автомобільна компанія Водафон розробила сайт і мобільні додатки, які допоможуть вам детально відповісти на всі запитання й вирішити проблеми які виникли. Якщо немає можливості скористатися сайтом, то завжди можна зателефонувати оператору дізнатися які діють дешеві тарифні плани, підключити ту чи іншу послугу онлайн. Консультант з радістю розповість, як зробити переказ грошей, перейти на інший тариф, яка діє акція на поповнення рахунків або ж на обмін бонусів в Водафон.

Через спеціальні додатки можна поповнити рахунок, оплатити користування послугами, а через легку комбінацію цифр * 101 # відбувається перевірка рахунку, а також там можна побачити інформацію про діючі тарифи і про те який період дії вашого номера.

Разом з цим один з найбільш авторитетних мобільних операторів Водафон проводить ряд акцій і технологічних введень соціального значення. Так, наприклад нині компанія працює над розширенням доступу до інтернету в сільській місцевості.

Для піонерів зелених технологій проводитися змагання перемога в якому означає отримання місця в інкубаторскіе програмі в Лондоні, а також 5 000 фунтів фінансування.

Для зручності рекомендується завантажити програму My vodafon за допомогою якої можна переглянути всі існуючі тарифи, вибрати один з них, управляти послугами в системі онлайн, а також перевіряти залишок пакетних гігабайт, хвилин і смс.

Який тарифний план і пакет послуг ви для оберете буде залежати тільки від ваших можливостей і особистих уподобань, головне, що об'єднує всі тарифи - супер умови для кожного користувача. Якщо у клієнтів виникають питання по технічній частині, знайти відповіді на них також можна на сайті або зв'язавшись з вашим оператором.