Підвищення тарифів на водопостачання для "Київводоканалу" підкосить споживачів. Зокрема, тариф на водопостачання та водовідведення підвищиться на 1,217 грн за кубометр. Про це пише видання Хвиля. Таке рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Рішення НКРЕКП набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті "Урядовий кур’єр".

тарифи

Новий тариф для підприємства складе 21,593 грн за 1 кубометр. З них тариф на централізоване водопостачання - 12,161 грн за один кубометр, на централізоване водовідведення - 9,432 грн. У НКРЕКП підкреслили, що зростання тарифів на воду стартує з 1 лютого 2020 року.

Слід зазначити, що вже у жовтні блакитне паливо здивує українців подорожчанням. Підвищення ціни спровокує зростання курсу долара і попит на газ, пов'язаний з опалювальним сезоном. Експерти вважають, що до кінця року газ може подорожчати на 15%.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

споживання газу

Враховуючи податки і всі платежі, кінцева ціна для українців стиновитиме 5,5-6 грн за кубометр. Ще в минулому році Кабмін мав намір підвищити тариф майже до 10 грн.

Нагадаємо, тарифи підкрутять до небес: скільки українцям доведеться платити за воду.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам.