Киянин Назарій Дорошкевич зняв приголомшливе відео, в якому показав мальовничі і не всім відомі місця в Україні з висоти пташиного польоту.

22-річний відеограф Назар Дорошкевич оприлюднив на своєму YouTube-каналі відео "UKRAINE IS MY HOME". Він зазначив, що цим мініфільмом хоче звернутися до всіх "хто здатен бачити прекрасне, хто в пошуку нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць".

На кадрах показано Україну у різні пори року. У відео можна побачити краєвиди з Карпат, Дніпровської кручі, Рожеве озеро, що на Херсонщині, колишню військову радіолокаційну станцію на Буковині "Памір", Актовський каньйон, що у Миколаївській області, Олешківські піски (другий за розмірами піщаний масив у Європі), Гірське Око (озеро в Українських Карпатах), Свидовецький хребет (третій за висотою у Карпатах, популярний об’єкт пішохідного та велотуризму) та Буковель (найбільший гірськолижний курорт України).

Також на кадрах з’являються пам’ятники архітектури, місця для відпочинку та інші красиві пейзажі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Цим відео я хочу звернутися до всіх, хто здатен бачити прекрасне, хто в пошуках нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць. Я вже давно "у справі", але тільки зараз зрозумів, що пошук прекрасного полягає не в здатності подорожувати далеко і за дорого", – йдеться в описі до відео.

“Україна - це окремий світ, в якому є все! Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторі долини, широкі, і галасливі річки, а також кришталево чисті озера” - написав автор ролика під відео.

Менше, ніж за 2 доби, відео набрало більше 90 тисяч переглядів, користувачі активно діляться ним у соцмережах та коментують ролик.

Нагадаємо, колекціонер показав рідкісні світлини дивовижних краєвидів України 19 століття

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові є цікаві місця, про які не розповідають путівників

Також Знай.ua писав про 10 місць Піднебесної, про які не розкажуть путівники