У Верховній Раді хочуть заборонити сигарети

Українські депутати виступили з ініціативою врегулювати продаж електронних сигарет неповнолітнім. Зокрема, пропонують заборонити їх рекламу і ввести оподаткування.

Крім цього, депутати хочуть прибрати з пачок сигарет логотипи, зате розмістити великі зображення з хворобами. Також хочуть заборонити сигарети з ароматизаторами і рекламне викладання сигарет в магазинах.

Мосейчук розняла Милованова і Тимошенко, які мало не побилися в прямому ефірі

В ефірі програми "Право на владу" посварилися міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Темою сварки стало запровадження ринку землі.

Новий уряд і більшість політиків впевнені в необхідності введення ринку землі. У країні вперше з'явився план реформи. У той же час дві третини українців налаштовані проти будь торгівлі чорноземами.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Стало відомо, хто може зупинити цькування в школі

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба приєднався до заходу "Кинути виклик буллингу". Як зазначається, головною метою цієї зустрічі було надихнути дітей, і молодь протидіяти шкільного цькування у всіх його проявах.

На захід протидії буллингу зібралися лідери шкільного самоврядування та випускники інтернатних закладів з усіх областей України.

В Україні хочуть змінити ПДР

В Україні останнім часом небувалою популярністю користуються електросамокати. Новий транспорт на вулицях країни вже спровокував не одне ДТП. Так як електросамокати не відносяться ні до одного з відомих типів транспорту, їх власники не зобов'язані вивчати і дотримуватись ПРАВИЛ дорожнього руху.

Перший дорожня пригода за участю електричного самоката сталося у Львові - 34-річний чоловік зіткнувся на своєму "диво техніки" з автомобілем Mercedes-Benz. В результаті аварії його госпіталізували у 8 міську лікарню.

Депутати розлютували Разумкова, висловив їм все з-за трибуни

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков у четвер, 19 вересня, зупинив голосування народних депутатів за законопроект з-за того, що багато народні обранці не сиділи на своїх місцях.

"Голови фракцій, запросіть депутатів до залу. Колеги, займіть місця. Ви багато ходіть по залу", - заявив спікер.