Режисер Алан Бадоєв розповів, що на День Незалежності України на Ході Гідності не буде військової техніки. Це пов'язано з тим, що основна увага хочуть звернути на людей, які прославляють цю країну.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна заява прозвучала під час брифінгу журналістам.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ви знаєте, що не буде їхати техніка. Не буде військової техніки, так як акцент ми робимо на тих прекрасних, відважних людей, які цією технікою керують: не танки, а танкіст, а не літак, а льотчик. Ми хочемо звернути увагу українців на подвиги наших героїв, а герої бувають і військові, і просто люди, які прославляють нашу країну в межах і за її межами", - розповів Бадоєв.

Також режисер повідомив, що в центрі Києва проходить передостання репетиція Ходи Гідності.

"Як бачите, на Майдані незалежності та на вулиці Небесної сотні немає великих декорацій. Це всього лише тумби і подіуми для того, щоб стояли люди. Люди - це те, чим ми пишаємось. Ми пишаємося Вами. Ми пишаємося тими людьми, які щось зробили для країни: військові як військові, медики як медики, музиканти як музиканти, ми пишаємося талановитими людьми нашої країни", - сказав Бадоєв.

Режисер пояснив, що на урочистостях з нагоди 28-ї річниці Незалежності України "будуть зібрані по-справжньому дивовижні люди".

"Крім військових, тут будуть оперні співаки, якими просто зобов'язана пишатися наша країна, тому що вони давно прославляють її, тут будуть неймовірні музиканти - Скорик, Тіна Кароль, тут будуть хори, симфонічні оркестри. Кожен із цих людей прославляє нашу країну, і треба бачити їх", - підсумував режисер.

Нагадаємо, Зеленський запланував щось грандіозне на День Прапора.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.

Також Знай. ua писав, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна.