Українці можуть купити газ на зиму за літньою ціною

Компанія "Нафтогаз України" опублікувала на своїй сторінці в Facebook карту регіонів, де можна звернутися в газопостачальні компанії, щоб придбати газ за літньою ціною.

Як відомо, напередодні компанія оголосила про створення послуги "Газовий запас", яка раніше була доступна тільки для підприємців.

Як пройдуть головні заходи Дня незалежності - Хода Гідності і Марш Захисників

У столиці України Києві на День незалежності 24 серпня замість одного військового параду відбудуться два заходи - Хода Гідності і Марш Захисників.

Як відомо, 9 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що в 2019 році на День незалежності не буде військового параду. А 300 мільйонів гривень, які повинні були піти на організацію параду підуть на премії українським бійцям.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Кожному переселенцу по квартирі

На офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася петиція, в якій просять виплатити всім внутрішньо переміщеним особам (ВПЛ) компенсацію за втрачене житло.

Ігор Цуцков, автор петиції, написав наступне: "Всі переміщені особи мають право на повну і ефективну компенсацію за втрачене житло. Компенсація може бути грошовій чи натуральній. З метою забезпечення житлом всіх ВПЛ передбачити в бюджеті кошти для компенсації. Розробити і подати відповідний законопроект до Верховної Ради".

Трамп випробовує Зеленського на міцність

Рудольф Джуліані, адвокат президента США Дональда Трампа, зустрівся з Андрієм Єрмаком, помічником президента України Володимира Зеленського, в Мадриді. Також в останні декілька тижнів вони кілька разів спілкувались по телефону.

Перший: чи були спроби нашкодити президентської кампанії Трампа в США в 2016 році з боку українських чиновників, як передає The New York Times.

Зеленський позбавить депутатів недоторканності

В перший день засідання Верховної ради нового скликання, 29 серпня, швидше за все, відбудеться голосування за законопроект 7203, який передбачає скасування депутатської недоторканності нардепів України. Таким було одне з головних передвиборних обіцянок Володимира Зеленського.

Так, простою більшістю у 226 голосів 29 серпня депутати мають намір закріпити законопроект, а потім 3 вересня провести повторне голосування, на якому законопроект повинен отримати як мінімум 300 голосів.