У Кирилівці триває рейдерське захоплення територій біля моря. Цього разу невідомі звели паркан навколо шести дерев'яних будиночків, розташованих на території однієї з баз відпочинку. Про це повідомляє видання МВ.

За словами місцевої жительки, будиночки на турбазі належить їй, а всі спроби захопити будівлі – незаконні. Вона звернулася із відповідною заявою до поліції, правоохоронці порушили за цим фактом кримінальну справу у відповідності зі ст. 359 КК України («Самоуправство»).

Розслідування показало, що землю під базою відпочинку отримало в постійне користування на 49 років товариство з обмеженою відповідальністю «Сини моря».

Жінці, яка звернулася в поліцію, належать два навіси, дерев'яний пивний бар і три приміщення для персоналу, розташовані на території бази. Однак у реєстрі немає даних про те, що шість дерев'яних будиночків теж належать їй.

У поліції зазначили, що жінка і раніше зверталася до суду, щоб відсудити право на будиночки. Правоохоронцям належить з'ясувати, чи дійсно було у даному випадку захоплення майна, чи право на володіння ним є спірним.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.uа банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували" по всій Україні.

Також Знай.uа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.