Як відомо, президент України Володимир Зеленський скасував військовий парад на День незалежності, 24 серпня. Замість нього відбудеться хода гідності. У вівторок, 20 серпня, у Києві пройшла перша репетиція за часті військовослужбовців, які 24 серпня пройдуть Ходою гідності на Хрещатику.

Про це повідомляє агентство АрміяInform.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ході візьмуть участь понад 350 військових Сухопутних військ, Сил спецоперацій, десантники, Військово-морські і повітряні сили, ветерани АТО й ООС в Донбасі. Окремою "коробкою" пройдуть ветерани АТО й ООС, які мають бойові нагороди. Разом з бійцями Сухопутних військ пройдуть військовослужбовці-жінки.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Очікується, що під час урочистостей частина бійців отримають держнагороди. Зокрема двох військових удостоять звання Героя України, ще кілька отримають ордени Богдана Хмельницького та За мужність.

Зведене тренування всіх учасників Ходи гідності заплановане на середу, 21 липня. Воно відбудеться на злітній смузі столичного заводу Антонов. Режисером ходи призначений відомий український фахівець Алан Бадоєв, а також Олена Коляденко.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео та розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, легендарний Скорик, 5 оркестрів й ONUKA: відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.