Фахівці обласного лабораторного центру МОЗ провели дослідження пляжів в Запоріжжі.

Пляжі Запоріжжя небезпечні для здоров'я.

Аналізи води на Центральному міському пляжі (з правого і з лівого боку) показали у воді кишкову паличку: 100 клітин в 1 грамі. Також фахівці перевірили грунт на відхилення санітарно-мікробіологічними показниками і на пляжі «Правий берег» були виявлені яйця гельмінтів (глисти). Ще були взяті проби води в зонах відпочинку біля «Джазу» і на Гребному каналі.

Медики радять бути дуже обережними на пляжах, зараз там дуже велике скупчення людей. Крім того, лікарі радять батькам дивитися за дітьми, щоб ті не наковталися води, нічого брали в рот з піску і добре милися в проточній воді після купання.

Медики перевірили пляжі Запоріжжя і залишилися не задоволені станом води.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.