Володимир Зеленський, президент України запропонував зробити чергову відстрочку для "євробляхерiв", щоб ті встигли оформити свої автомобілі без штрафу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Попередню відстрочку призначили до 23 лютого 2019 року, наступну після протестів "євробляхерiв" продовжили до 24 серпня 2019, дата нової відстрочки поки невідома.

Народний депутат Владислав Криклій розповів про це виданню LIGA.net. Криклія партія Слуга народу висуває на посаду голови транспортного комітету Верховної Ради.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

На погляд Криклія, ця відстрочка точно остання і малоймовірно, що з'явиться багато охочих зареєструвати свої транспортні засоби.

"У січні-лютому спостерігалося аномальне кількість реєстрацій автомобілів на єврономерах. Тільки в січні 2019-го зафіксували понад 200 тисяч реєстрацій транспорту, показник січня 2018-го - 70 тисяч реєстрацій", - сказав Криклій.

Криклій додав, що реєстрацію не проходять ті, хто або не хочуть, або не мають відповідних документів на машину: "Ось вони і намагаються це відтягувати. Коли закінчиться період без штрафів, будемо сідати і на цифрах дивитися кількість реєстрацій".

Нагадаємо, раніше власникам евроблях дали тиждень: "драконівські" штрафи і конфіскація авто.

Також Знай.иа писав, що евробляхеров чекають сім кіл пекла в серпні: "драконівські" штрафи – лише квіточки.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що 22 серпня "евробляхерам" настане кінець: митниця, поліція, величезні штрафи.