В кінці робочого дня в міський транспорт зайшов школяр, який хотів оплатити проїзд. Але водій напав на хлопця і вигнав його з маршрутки. Запитайте за що? За те, що у дитини була надірванн купюра, а інших грошей у хлопця не виявилося.

Маршрутник не захотів брати у дитини порвані гроші


Але найгірше те, що пасажири в салоні мовчки спостерігали за тим, що відбувається і ніхто не заступився за школяра, якого і зовсім вигнали з салону. Дитині ввечері довелося повертатися додому пішки. Дивно, чому ніхто їз пасажирів не запропонував хлопчикові обміняти порвану купюру.

Дитині з-за розірваної купюри довелося йти додому пішки.

Нагадаємо, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Як повідомляв портал Знай.иа в той час, як більшість батьків зараз готують дітей до школи, мешканцям гуртожитку на Польовій 19/8 доводиться якось виживати в умовах середньовіччя.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві 10 серпня, відразу кілька власників квартир будинку зврнулись до поліцейських. Виявилося, що за адресою Харківське шосе, 19а і 19б орудував у квартирах невідомий чоловік.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще