Досудовим розслідуванням було встановлено, що близько 16:10 29 липня 2019 року в селищі міського типу Новоайдар 32-річний місцевий житель, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння за кермом мотоцикла «Lifan», порушив правила дорожнього руху, значно перевищив швидкість, в резудьтате чого не впорався з керуванням і допустив виїзд на зустрічну смугу, після чого зіткнувся з мопедом, яким керував 16-річний місцевий житель.

В результаті ДТП водій, який перебував за кермом мопеда, отримав тяжкі тілесні ушкодження і був госпіталізований в лікарню в тяжкому стані, а саме з черепно-мозковою травмою, призвела до мозковій комі II ступеня, передає прес-служба прокуратури Луганській області.

У цьому важкому стані постраждалий перебуває і на даний момент.

При наявності достатніх доказів винуватцю ДТП, а саме водієві мотоцикла, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками кримінального правопорушення ч. 2 ст. 286 КК України, санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Нагадаємо, мітинг в Москві набирає обертів.


Як повідомляв раніше Знай.uа де відпочиває Гройсман - невідомо.


Також Знай.uа писав про те, що мільярдер продавав дітей в рабство.