Прикрий інцидент трапився сьогодні, 31 липня, десь о 10 годині ранку поблизу села Тартак на Вінниччині. Просто на ходу спалахнув один з вагонів електрички "Козятин - Жмеринка". Пасажирів одразу евакуювали, тому на щастя, ніхто не постраждав.

Машиніст побачив полум'я, зупинив потяг, пасажири, які були в інших вагонах самостійно евакуювались.

Вогонь миттєво почав поширюватись із хвостового порожнього вагону електрички Козятин-Жмеринка. Вогонь швидко поширився й охопив кабіну електрички.

потяг

"Люди знаходились в потязі, але якраз в цьому вагоні їх не було, коли сталося задимлення – вагон відчепили і викликали рятувальників, які оперативно ліквідували пожежу. Зазвичай причиною таких пожеж стає коротке замикання електропроводки, наразі це одна із версій, остаточного висновку ще немає, причини встановлюються", – повідомив начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До приїзду рятувальників люди за допомогою вогнегасників намагалися впоратись з полум'ям. Причину займання з'ясовують фахівці.

У Києві потяг насмерть збив чоловіка

Нагадаємо, під Києвом у страшній пожежі загинули двоє дітей: що відчували маленькі мученики, - страшно навіть уявити.

Як раніше повідомляв портал " "Знай.uа" в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал "Знай.uа" писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.