В окупованому Донецьку ґрунтові води підтопили бізнес-центр "Північний", що належить групі "МАКО" Олександра Януковича – сина побіжного екс-президента Віктора Януковича.
Про це йдеться у повідомленны прес-служби так званого "МНС", чинного на підконтрольній бойовикам частині Донецької області.

"15.07.2019 р. Донецьк, Київський район, пр. Київський, під нефункционирующим бізнес-центр "Північний", нефункціонуючий торговий центр "Північний" і підземний автопаркінг житлово-торгового комплексу "Київський" - підтоплення ґрунтовими водами", - йдеться в повідомленні.

Загальна площа підтоплених приміщень складає 4500 кв метрів, обсяг підтоплення становить 3200 кв метрів, рівень води до 1,2 м.

"Найбільший бізнес-центр у Донецьку по проспекту Київському, 1а затопило, перший поверх повністю під водою", - йдеться у відео.

У відеоролику йдеться, що зв допомогою чотирьох мотопомп здійснюється відкачка води. І на ранок 16 липня відкочено 1170 кубометрів води, рівень води 76 див.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше в YouTube з'явилося відео, на якому видно наслідки підтоплення будівлі. Автор відео переконаний, що мова йде про шахтні води, що виходять на поверхню.
Нагадаємо, Сівохо з команди Зеленського здійснив неймовірне: насиджені крісла захиталися під поплічниками Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Сірого кардинала" Януковича наздогнало правосуддя: президенту-втікачу залишилося недовго.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.