Вбивство Дарини Лук’яненко: матір підозрюваного шокувала аморальною поведінкою, діти в небезпеці

Марія Тарасова, мати підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко в селі Іванівка Одеської області просила волонтерів знайти адвоката її синові.

У студії волонтер сказала, що Марія Тарасова до останнього обшуку, коли знайшли тіло Дар’ї, заявила, що її сина "незаконно пресують". Вона просила волонтерів допомогти знайти адвоката її синові, і інформацією в соцмережах.

Усередині лишився малюк: на Закарпатті через потужний вибух будинок злетів на повітря

На Закарпатті сталась прикра надзвичайна ситуація. У результаті вибуху, імовірно, газоповітряної суміші в автомобілі "Москвич" травми отримали власник будинку в селі Неліпино та його дворічний онук, зазначили в управлінні ДСНС в Закарпатській області.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Вакарчуку підрізали крила: "Голос" залишився без свого кандидата, деталі

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати від партії "Голос" Олександра Курдидика.

Відомо, що народний депутат Олександр Курдидик балотувався в списку партії "Голос" під 11-м номером. Він є юристом і керівним партнером DLA Pipers.

Питання про звільнення міністра закордонних справ України Павла Клімкіна розгляне Комітет Верховної Ради у закордонних справах. Відповідну заяву зробила голова комітету Ганна Гопко. Відповідне засідання відбудеться у понеділок, 1 липня.

Чемпіони Зеленського: депутат "Слуги народу" завоював золото на Європейських іграх

Український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор Жан Беленюк, який вирішив брати участь у дострокових парламентських виборах від партії "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського виграв "золото" ІІ Європейських ігор, які проходили у Мінську з 21 по 30 червня.