Віктор Гандзюк, батько вбитої активістки Катерини Гандзюк, просить президента України Володимира Зеленського про конфіденційній зустрічі з ним та активістами руху "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Відповідний лист до глави держави він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Про справу моєї дочки Катерини Гандзюк немає необхідності розповідати. Вже більше 10 місяців про неї говорять в Україні і в усьому світі. Вже більше 10 місяців триває слідство і паралельно - пошук справедливості заради покарання всіх винних і причетних до саботажу розслідування", - написав батько активістки.

Батько Каті Гандзюк

Він зазначив, що місяць тому в більш ніж сорока містах України, а також в Берліні, Парижі, Варшаві, Празі, Торонто, Страсбурзі, Лондоні, Брюсселі відбулася наймасштабніша акція з часів євромайдан під назвою "Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?" , учасники якої звернулися до президента з вимогою притягнути до відповідальності всіх винних у смерті активістки.

"Я хочу зустрітися з президентом разом з тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Чи не для піару. Нам потрібна зустріч без камер і журналістів. У нас є дуже важлива розмова і у нас всього одна мета - покарати винних у вбивстві" , - зазначив Гандзюк.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, батько убитої активістки Катерини Гандзюк не стримав емоцій і жорстко висловився про суд над вбивцями.

Як повідомляв портал Знай.ua, СБУ навідалась з обшуками до колишнього заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука — слідство стосується вбивства Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав, виконавці вбивства Каті Гандзюк почули вирок суду