Популярний телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров 17 червня відсвяткував свій день народження. На всю країну Дмитра привітала кохана дружина. Як відомо, нещодавно він таємно одужився з українською моделлю і ведучою Олександрою Кучеренко. Пара тихо розписалася в Україні, а вінчалася в Ізраїлі. На сторінці в Instagram дружина Комарова залишила для нього трепетне привітання і поділилася душевним фото з іменинником.

Олександра обіймає Дмитра за шию і тримає в руках торт, прикрашений ягодами і написом "Happy Birthday".

"Сьогодні для мене дуже важливий і радісний день - День народження моєї улюбленої людини, найближчого друга, рідної моєї душі, мого чоловіка. Діма, вітаю тебе з нашим святом! Нашим, адже тепер є тільки "ми". Ти став для мене всім світом і щодня відкриваєш свій світ мені. Разом ми вирушили в кращу подорож, яке тільки може бути, - наше життя. Щаслива, радісна, яскрава, ненудна, чудова, захоплююча - нехай вона буде саме такою! Люблю", - написала вона душевне привітання для ведучого.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фоловери радіють разом з подружжям і залишають теплі слова у коментарях під постом: "По-моєму, один із самих головних подарунків Дмитро вже отримав.😊😊😊... Таку довгоочікувану і заслужену Любов! Щастя вам! 🌞🌷🎈", " Танцюють всі це якась програма Шлюбне агентство прям) Треба і мені піти на танці , бо там народжуються щасливі сім‘ї) Вітаю Вас з Дімою)🌹🌹", " З Днем Народження Вас,Найкращий Ведучий! Здоров'я і Удачі!🌈🌎", "Хлопці, Ви така класна пара❤️ Щастя Вам! І чекаємо на ваш відеозвіт з Непальського медового місяця( я сподіваюся 🤞🏻 Ви туди все-таки добереться) 👫".

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Комаров розповів, як зробив дружині пропозиція.

Як повідомляв Знай. ua Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.

Також Знай. ua писав, що Комаров розповів про божевільному Дні народження з коханим.