Якби позачергові вибори у Верховну Раду відбулися в найближчі дні, стали б лідерами тільки п'ять партій. Про це вказують дані дослідження команди "Сьогодні" і американської соціологічної компанії Edison Research.

Серед українців, хто піде на вибори і визначився, майже 46% віддали б свій голос за партію "Слуга народу" Дмитра Разумкова. 10,5% - за "Опозиційну платформу - За життя". Рівно на відсоток менше має "Голос" Святослава Вакарчука. "Європейська солідарність" Порошенка набрала б 7,5%, а "Батьківщина" Тимошенко - 5%.

Крім того, непогані шанси потрапити в Раду мають "Сила і честь" та Радикальна партія Олега Ляшка. У них майже 5%. При цьому у решти партій показники нижче.

Нагадаємо, що на 95-му виборчому окрузі з'явився клон кандидата від "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, крім назви партії "Європейська солідарність" олігарха Петра Порошенка більше нічого не змінилося - ні в списках, ні в тезах. Саме за це вона ризикує не потрапити в парламент.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко взяла до своєї партії депутата Ольгу Бєлькову, яка є членом партії БПП.