В одній з поліклінік Києва померла пацієнтка, яка сиділа в черзі, намагаючись потрапити на прийом до лікаря. Перед цим співробітники швидкої допомоги відмовилися приїжджати на виклик, покликавши жінку звернутися до поліклінку самостійно, після чого пацієнтка й подалася до сімейного лікаря.

лікарня

Інцидент стався в Консультативно-діагностичному центрі Солом'янського району столиці. Лікарі не змогли допомогти пацієнтці, і вона померла прямо у черзі. Тіло накрили простирадлом та залишили сидіти на банкетці під кабінетом на 12 годин.

Про це повідомили в групі "Типовий Київ" у соцмережі:
"Жесть дня… У черзі до лікаря в поліклініці на вулиці Гарматній, 36 померла жінка. Як думаєте, скільки вона там сиділа?".

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Показати ще

На фото видно, що померлу прямо в сидячому положенні накрили простирадлом, неподалік від неї люди сидять в черзі в інший кабінет. Варто відзначити, що під резонансним постом відразу ж розгорнулася палка дискусія про медреформу в Україні.

Родичі підтвердили, що жінка була змушена поїхати до свого лікаря, так як швидка відмовилася їхати на виклик. Вже в поліклініці її стан погіршився і сталася зупинка серця.

Родина померлої повідомили, що точні причини смерті будуть встановлені під час розтину. Також вони заявили, що жінка ніколи не скаржилася на здоров'я і не мала якихось важких недуг.

Нагадаємо, Уляна Супрун закликала всіх українців діяти, чиновниця пішла на радикальні заходи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.

Також Знай.uа писав про те, що глава Міністерства охорони здоров'я Супрун порадила українцям більше голодувати.