У Харкові почалися протести і акції громадянської непокори, спрямовані проти свавілля представників правоохоронних органів.

Згідно з інформацією "Kharkiv Today", протести почалися вчора, і тривати як мінімум сьогодні.

До акції приєдналися вже кілька десятків харків'ян, і кількість протестувальників продовжує зростати. Городяни організовано вийшли до будівлі головного Управління Національної поліції у Харківській області на вулиці Дружин Мироносиць. Примітно, що серед протестувальників виявилися і представники Нацкорпуса.

Люди, які прийшли на цю акцію протесту, вшанували хвилиною мовчання пам'ять вбитого поліцейським Кирила Тлявова. Городяни принесли з собою квіти та іграшки. Пізніше до акції долучилися і народні депутати. Люди вважають, що винні у вбивстві дитини з Переяслава-Хмельницького повинні понести заслужене покарання. У числі інших вимог – відставка глави МВС Арсена Авакова. Незважаючи на те, що будівля Нацполиции в місті охороняли посилені наряди правоохоронців, сутичок між ними та протестувальниками не зафіксовано. Правда, до громадян ніхто з офіційних осіб так і не вийшов.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.