Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та керівник Національної поліції Сергій Князєв зустрілися з родиною вбитого в Переяславі-Хмельницькому на Київщині 5-річного Кирила Тлявова. В його смерті звинувачують правоохоронців.

"Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання", - сказав Аваков.

Князєв приніс вибачення рідним Кирила від імені Національної поліції і запевнив, що з боку відомства буде надана вся необхідна допомога для розслідування обставин, що призвели до трагедії.

Популярні новини зараз

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

Показати ще

Керівник Нацполіції також повідомив, що співробітники управління НПУ в Київській області перерахують сім'ї вбитого хлопчика свій одноденний заробіток. Водночас Нацполіція надасть всю необхідну допомогу і візьме на себе витрати з поховання загиблого хлопчика, запевнив Князєв.

У МВС повідомили, що рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова. Домовилися, що Нацполіція направить до сім'ї Тлявових фахівців-психологів, які спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, другого поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила із Переяслав-Хмельницького, взяли під варту на два місяці.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.