Поліція відкрила кримінальну справу через штурм Львівської мерії псевдоактивістами, які прорвались усередину будівлі та побили керівника адміністрації мера.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

В поліції розцінили дії псевдоактивістів як хуліганство. А львівську мерію тепер охороняють поліцейські та кілька автозаків.

Нагадаємо, що в середу, 29 травня, під Львівською міськрадою зібралися члени організацій Група псевдоактивістів штурмом захопила Львівську міську раду "Розвиток громади", "Нацкорпус", "Сокіл" та спілки учасників АТО. Вимагали, щоб їх впустили до сесійної зали поговорити із заступниками мера. Діяли вкрай агресивно: виламали двері, побили керівника адміністрації мера та потрощили усе навколо.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Жертвою нападу став керівник адміністрації мера Євген Бойко, який нині перебуває в лікарні із травмою селезінки. Він завинив лише тим, що був на роботі під час нападу.

"Я до них вийшов, щоб поговорити і зрозуміти їхні настрої, а настрої були цілком очевидні. Дякувати працівникам муніципалам і поліції, вони мене витягли з-під ніг цих псевдоактивістів", – пригадав Бойко.

Нагадуємо, що НП в одеському Медінституті: десятки копів штурмують будівлю, студенти розбігаються, перші подробиці і кадри

Також "Знай.ua" інформував, що Межигір'я отримало "нового Януковича": журналісти розсекретили скандальну правду

Раніше "Знай.ua" писав, що "Все стабільно...": у Києві герої парковки паралізували центральну вулицю, фото