Варто нагадати, що ми раніше писали про жахливу трагедію на Житомирщині, де рідні батьки жорстоко познущалися над донькою. Журналісти опублікували подробиці із життя нещасної дитини.

З'явилася інформація, що до того, як позбавити життя і спалити п'ятирічну Дашу, рідні батьки сильно били її. Про це розповіла прийомна мама вбитої дівчинки Наталя Коберник.

Так, коли дівчинці було півтора року, вона потрапила в лікарню зі страшними побоями. Звідти її забрали вже прийомні батьки. З'ясувалося, що дитина страждала вродженим правостороннім паралічем Ерба і диплегією верхніх кінцівок (підвид ДЦП). Коли Наталя з чоловіком взяли її в сім'ю, Даша навіть не могла сидіти.

Фото з місця злочину, умови, в яких жив нещасна дитина

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Вона вся була синя, на ній не було живого місця. Її били батьки. Я дізналася про Дашу від начальника Служби у справах дітей в Житомирі. Чиновниця сказала мені, що є дівчинка, якій зараз шукають прийомну сім'ю. Це було в травні 2015 року. Виявилося, ще в жовтні 2014-го Дашу забрали у батьків. Ті були п'яні. А дівчинка була так вражена, що навіть не могла сидіти", - повідомила Коберник.

За словами прийомної мами, у свої півтора роки Даша важила всього сім кілограмів. Це була виснажена хвора дитина.

Відомо також, що інцидент стався 28 травня і вже зараз зловмисники перебувають в СІЗО. Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув'язнення.

Нагадаємо, чоловік згорів живцем: не сказав дружині пароль від мобільного.

Як повідомляв Знай.uа вилетів з 15 поверху: у Польщі загадково загинув українець.

Знай.uа писав, маніяк з соцмереж поглумився над школяркою на кладовищі.