Приватна українська авіакомпанія МАУ відреагувала на ситуацію, де літак злетів без пасажирів, які вчасно пройшли реєстрацію.

Відповідний допис з'явився на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Прес-служба МАУ підтвердила інформацію про інцидент. У авіакомпанії також заявили, що літак злетів без пасажирів через помилку обслуговуючої компанії.

"Нам дуже прикро за ситуацію, яка склалася, та за ті незручності, з якими зіткнулися наші пасажири. 26 травня 2019 року, близько 30 пасажирів дійсно не відлетіли рейсом авіакомпанії МАУ PS055 Київ – Одеса. Дана ситуація виникла з вини співробітників обслуговуючої компанії "Аерохендлінг", за фактом якої в даний час ведеться службове розслідування", - йдеться в дописі.

літак МАУ

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

В результаті авіакомпанія погодилася поміняти пасажирам квитки на інший рейс, після чого їх заселили в готель та надали харчування. Іншим організували трансфер на автобусі до місця призначення. Окрім того, пасажирам обіцяють повернути вартість невикористаного квитка на літак.

"Пасажирам буде повернена вартість невикористаного квитка Київ – Одеса, а також згідно з правилами авіакомпанії МАУ, буде сплачена компенсація в розмірі 250 EUR", додали представники МАУ.

Повідомляється, що авіакомпанія МАУ готує претензію до обслуговуючої компанії "Аерохендлінг". Представники цієї ж компанії заявляють, що інцидент стався через одного співробітника компанії у якого раптово погіршився стан здоров'я.

аеропорт Бориспіль

Зазначимо, що прикрий інцидент стався у понеділок, 27 травня, в аеропорті "Бориспіль". Близько 30 пасажирів рейсу "Київ-Одеса" залишилися в аеропорті, а літак полетів без них. Усі вони вчасно пройшли реєстрацію на рейс.

Нагадаємо, авіакомпанія МАУ забула пасажирів просто на злітній смузі: розгублені українці опинилися в полоні аеропорту.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий український ведучий подає до суду на МАУ: "Пора закривати цю шарашкіну контору".

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість.